Jag höll på att glömma...

Vill med en dåres envishet fortsätta hävda att Tingaling var och är den bästa låten i svenska ESC -09.  Ett tecken på det är den 30 minutersprogram om "historien" bakom låten som sändes på någon av de statliga kanalerna i veckan. Det kanske kommer men har inte sett det ännu...30 minutersprogrammet om historien bakom "La Voix"  

Godnatt och sov gott!


Fotboll

Det är söndag och jag har spelat fotbollsmatch. 90 minuter känns efter att inte ha tränat praktiskt taget något alls i vinter men skam den som ger sig för det, som tur är håller spelet inte så hög klass utan jag hänger med hjälpligt i allafall.

Denna vecka är en kort vecka, jobbar endast 2 dagar, verkligen skönt.

I dag har vi också varit hos min faster och hennes man, vi fick blommor som skall sättas i den "nya" rabatten. Tur att man har släktingar som skämmer bort en.


Nu tittar frun på partiledardebatten i TV men jag roas inte så mycket av den , känns som om de sänt den en gång tidigare, eller många saker de säger har de sagt innan eller i allafall så är utfallet det samma, det vill säga ena sida säger sig ha rätt och den andra sidan säger att de har fel. Har konstaterat att det måste vara tämligen svårt att enas när man är grundmurat troende att ens egna koncept är det enda rätta för framtiden.


 Klubben som jag spelar fotboll för och har gjort de senaste 31 åren med ett uppehåll då jag pluggade i Umeå på 90-talet.

 Inte en av de blommor vi fick av min faster men ändå en som planterats i rabatten.

 Ludvig på spaning för någon månad sedan.


RSS 2.0